آشنایی با فلسفه دین» مجموعه ای از مباحث معاصر پیرامون فلسفه دین به همراه معرفی شخصیت های اثر گذار در فلسفه دین را برای خوانندگان به ارمغان می آورد. این کتاب تنوع ادیان و کثرت گرایی دینی را بررسی می کند،مهم ترین ادله اثبات و انکار وجود خدا را می آزماید و
کتاب «آشنایی با فلسفه دین» توسط سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی منتشر شده است
درباره معنا و ویژگی های مبدأ هستی سخن می گوید، رابطه دین ، عقل وعلم را می سنجد و رویکرد ادیان مختلف نسبت به حیات بعد از مرگ را می کاود ومهم ترین مباحث در زمینه های مختلف فلسفه دین را مقابل چشم خواننده قرار می دهد تا وی را به کاوش بیشتر در این زمینه مشتاق سازد .
این کتاب دارای ویژگی هایی از جمله سادگی وروانی متن، ارائه خلاصه هر فصل در انتهای آن، طرح سوالات تأمل برانگیز (که مطالب مهم را مشخص می کند)، نمودارها،تصاویر، جداول و مستطیل هایی است که اطلاعات جانبی خوبی در اختیار دانشجویان وفارغ التحصیلان رشته فلسفه و سایر علاقه مندان قرار می دهند.
کتاب در بردارنده بسیاری از موضوعات مورد بحث در میان پیروان ادیان الهی و دیدگاه های موجود در مکاتب غیر الهی است. موضوعاتی از قبیل معنای واژه دین ، فلسفه دین، تنوع دینی،معنای رستگاری/ نجات، ذات و اوصاف خداوند ، ارزیابی سیستم های دینی ، مهم ترین انواع براهین اثبات وجود خدا ( براهین جهان شناختی، براهین غایت شناختی، براهین وجود شناختی) و ادله مخالفین وجود خدا، دین وعلم ، تجربه دینی ، ایمان به خدا و چالش های فراروی آن ، ماهیت نفس و چگونگی حیات پس از مرگ از مباحث این کتاب به شمار می آیند.همچنین فهرستی از اصطلاحات مهم به همراه توضیح مختصر آنها در آخر کتاب ارائه شده است. این ویژگی ها، کتاب را به یک متن آموزشی مناسب جهت استفاده در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی تبدیل نموده است.
نویسنده کتاب، دکتر چاد مِیستر(Chad Meister)، استاد فلسفه و دین و مدیرگروه فلسفه، کالج بثل آمریکا، از متخصصین در حوزه فلسفه دین، الهیات فلسفی، فلسفه باستان و الهیات مسیحی است.او مدرک کارشناسی ارشد الهیات مسیحی را در سال 1993 از مدرسه انجیلی تثلیث و دکترای فلسفه خود را در سال 2002 از دانشگا مارکوت اخذ کرد. از وی آثار متعددی در زمینه فلسفه دین منتشر شده است که برخی از عناوین آن عبارتند از: تکثر دینی ، الهیات طبیعی – و الهیات فلسفی،مسأله شر،گناه ذاتی، اعتقادات مسیحی، خدا فراگیر دانی، روانکاوی فلسفی دین .
مترجم کتاب، دکتر حسین رهنمائی، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران می باشد. حوزه مطالعاتی وی الهیات،کلام و ادیان می باشد. وی تا کنون چندین کتاب و مقاله علمی در موضوع شناخت ادیان، فرقه های اسلامی و نقد بهائیت به رشته تحریر آورده است.
کتاب «آشنایی با فلسفه دین» توسط سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی منتشر شده است. علاقه مندان به مطالعه این کتاب با مراجعه به فروشگاه های عرضه کتاب جهاد دانشگاهی می توانند نسبت به تهیه کتاب اقدام نمایند.
مطالعه این کتاب به علاقه مندان مباحث عقلی پیرامون الهیات و دین توصیه می شود.